Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Arrestatie voor inbraak Mediamarkt 2013

Toegevoegd: 29-03-2014, 14.53 uur
Door: Roland de Jong

GRONINGEN - In Groningen heeft de politie vrijdag een man aangehouden die wordt verdacht van een inbraak bij de Middelburgse vestiging van elektronicawinkel Mediamarkt.

De inbraak vond op 5 augustus 2013 plaats. De 35-jarige verdachte is een man uit Dzobeta-turnu-severin in Roemenië. Hij werd vrijdag in Groningen op heterdaad betrapt op het stelen van benzine. De politie kwam er aan te pas en al snel werd duidelijk dat de man als verdachte gesignaleerd stond voor de inbraak op de Mortiereboulevard in Middelburg.

De man is vervolgens ook voor dit feit aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Zie ook:
- Weer inbraak bij Mediamarkt Middelburg (05-08-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezen (30-3-2014 om 08:00)
Hoezo knap politie werk ? er staat toch duidelijk dat deze crimineel op heterdaad betrapt was bij het stelen van benzine en dat daar toen de polilie is bijgeroepen door de vermoedelijke eigenaar van die brandstof ? wat heeft de politie dan voor geweldigs gedaan ? in de computer gekeken en die deed het werk voor hun. ik zou ze voordragen voor een lintje of zo.
Cord (29-3-2014 om 17:06)
Goed politieonderzoek, Waar zijn nu die zure klagers over de politie. Hulde + complimenten. Man in Groningen oppakken en de link kunnen leggen naar Middelburg. TOP
SlowRider (29-3-2014 om 16:33)
Meer of minder Roemenen !? Maar zonder gekheid, dit soort criminelen gelijk uitleveren aan het land van herkomst en nooit meer binnen laten.
Marjoke Klaver (29-3-2014 om 16:32)
En nu weer een Roemeen, lees net een bericht van een Pool die aan het inbreken was. Wanneer gaat dat uitschot er uit en gaan de grenzen dicht? Wanneer gaat het licht hier in Nederland nu eens aan???? Die Oostblokkers kennen geen onderscheid tussen mijn en dein....... Weg met die smeerlappen !!!!
G (29-3-2014 om 16:06)
Straf uitzitten en daarna terugsturen naar Roemenie, en verbod opleggen om naar Nederland terug te komen( dat krijg je als alle grenzen zijn geopend )
Karel (29-3-2014 om 15:38)
PRACHTIG die OPEN grenzen, hebben we veel plezier van de laatste tyd !!
Cookie-instellingen beheren