Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Vier inbraken in één nacht

Toegevoegd: 29-03-2014, 17.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op vier verschillende plaatsen in de provincie hebben inbrekers vannacht, al dan niet met succes, ongewenste bezoeken gebracht aan woningen.

Uit een woning aan de Binnendijk in Nieuw- en Sint Joosland zijn sieraden en elektrische apparatuur weggenomen. Aan de Bree in Middelburg werd eveneens een woning het doelwit van het dievengilde. Dat gebeurde terwijl de bewoners boven lagen te slapen. Voor zover bekend zijn er geen spullen weggenomen.
 

Uit een stacaravan aan de Mariapolderseweg in Kamperland zijn een inductiekookplaat en een lampje weggenomen. In de Calandlaan in Hulst bleef het bij een poging. Men kwam de woning uiteindelijk niet binnen en er is dan ook niets meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (30-3-2014 om 12:08)
@Cor....ja, voorjaar want ik las laatst dat ook dieven niet (meer) van kou, donker en nat houden en het liefst overdag op inbrekerspad gaan :-)
cirkeltje rond. (30-3-2014 om 08:16)
Ga maar kijken bij de kringloop, ruil of 2e hands winkel, daar kan je voor weinig je eigen spullen terugkopen.
cor (30-3-2014 om 00:32)
Het voorjaar ? Ze houden meer van de donkere wintermaanden hoor.. Een lichtpuntje : maar bij eentje is er daadwerkelijk buit. De rest is allemaal verspilde moeite geweest. Hopen dat ze gauw gepakt worden...
Anneke (29-3-2014 om 19:31)
Het voorjaar is weer aangebroken - het dievengilde gaat weer op pad. Hoop ook dat deze lui snel gepakt EN opgesloten worden (maar dat zal wel een loze wens zijn)!
Andre (29-3-2014 om 19:14)
Jammer dat er mensen zijn die denken spullen stelen waar een ander voor gewerkt heeft is makkelijker dan er zelf voor gaan werken
Cora (29-3-2014 om 18:34)
Lekker weer! Helemaal als je ligt te slapen.... Hoop dat ze snel gepakt worden.
Cookie-instellingen beheren