Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 212 km

Brute straatroof in Oost-Souburg

Toegevoegd: 29-03-2014, 21.03 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Aan het einde van de middag is zaterdag in Oost-Souburg iemand het slachtoffer geworden van een straatroof.

De straatroof vond tussen 17.15 en 17.30 uur plaats op het Buitenhavenpad. Het 33-jarige Vlissingse slachtoffer reed op zijn scooter in de buurt van het tunneltje onder de Sloeweg toen hij een scooter dwars over het fietspad zag staan. Op de scooter zat een man en achter de scooter stond ook een man.

Het duo versperde de weg en de Vlissinger stopte. Hierna rende de man die achter de scooter stond op hem af. Met één arm nam hij de 33-jarige in een nekklem. Met zijn andere hand griste de dader de portefeuille uit de broekzak van de man. Diens geld werd gestolen en de twee gingen er snel vandoor in de richting van de spoorwegovergang bij de Veerhavenweg welke in de volksmond ook wel 'Wachtpost 66' wordt genoemd.

Er is geen uitgebreid signalement van de daders bekend. De twee hadden beiden een donkere integraalhelm op hun hoofd. De politie zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem77 (31-3-2014 om 05:52)
niet zo bang zijn: de misdaadcijfers zijn toch gedaald? wie dat sprookje verteld staat ver buiten de realiteit. sterkte voor het slachtoffer.
Brian (31-3-2014 om 00:45)
@Jan, ja want elders kennen ze deze problemen niet ?
Pippa (30-3-2014 om 13:52)
Hoe vaak gebeurt dit niet? Bijna elke week als je het mij vraagt .Je voelt je op de duur nergens meer veilig! Ik word kotsmisselijk van het beleid tegen zulk gajes ,ze weten gewoon dat ze in dit land bijna altijd wegkomen met een minimale straf.Wanneer gaan we met z,n allen eens op de barricade om zwaardere straffen te eisen?? Pas dan zal het minderen!!
Ik (30-3-2014 om 12:19)
Mijn vrouw fiets ook dagelijks door dit tunneltje, ik moet er niet aan denken dat haar zoiets zou overkomen. Dit is toch niet meer normaal. Idd was Kees zegt, hoe spraken ze? dit kan al wat verklaren. 99% kans dat het medelanders zijn.
justice (30-3-2014 om 10:10)
in een kuil gooien en stenigen
Bertje (30-3-2014 om 09:25)
Stelletje eikels!
Cookie-instellingen beheren