Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Slachtoffer steekpartij zwaargewond

Toegevoegd: 30-03-2014, 11.26 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het slachtoffer van de steekpartij gisteren in de Verkuijl Quakkerlaarstraat in Vlissingen is zwaargewond geraakt. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Volgens de politie kwam rond 14.15 uur melding binnen dat er een gewonde man in de Verkuijl Quakkerlaarstraat liep. Toegesnelde agenten troffen ter plekke het slachtoffer onder het bloed aan. Het slachtoffer, een 35-jarige man zonder vaste- woon of verblijfplaats, verklaarde een messteek in zijn been te hebben opgelopen. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Ter plekke is uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Tijdens een buurtonderzoek merkten rechercheurs een bloedspoor op dat leidde naar een woning in de Verkuijl Quakkelaarstraat. In de woning werden eveneens sporen ontdekt die erop duiden dat daar een incident had plaatsgevonden. De bewoner werd vervolgens als verdachte aangehouden. Deze 22-jarige Vlissinger is in verzekering gesteld in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Zie ook:
- Gewonde bij steekpartij Vlissingen (30-03-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren