Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Inbrekers actief op Walcheren

Toegevoegd: 30-03-2014, 13.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zaterdagavond zijn op Walcheren twee woningen bezocht door dieven. Er kon niemand worden aangehouden. Dat meldt de politie.

In de Torentrans in Middelburg werden de inbrekers overlopen toen zijn hun slag wilden slaan. Dat gebeurde rond 21.40 uur. Een bewoonster belde rond dat tijdstip de politie met de mededeling dat er mensen in haar woning waren die daar niet thuishoorden. Een zoekslag in de omgeving leidde niet naar de verdachten. De dieven hebben sieraden en geld meegenomen.

Een woning aan de Nieuwlandseweg in Arnemuiden is gisteravond eveneens bezocht door ongenode gasten. De dieven hebben tijdens hun zoektocht naar waardevolle spullen de hele woning overhoop gehaald. Hier werden sieraden meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad. (31-3-2014 om 16:50)
Het is toch niet gek dat de pvv stemmen krijgt want als de hele politiek schande spreekt van de uitspraken van Wilders en je ziet dan demonstranten die het opnemen voor de daders in Drunen wat zeker niet de voorbeeldjongeren zijn zo te zien. Als het nederlanders waren geweest was er niemand de straat op gegaan om ze te verdedigen en had iedereen gezegt eigen schuld. De juwelier in Drunen zou geen wapenvergunning hebben dus in overtreding zijn maar de overvallers ook niet en rijden in een gestolen auto en dan zou ik het niet snappen en daar begrip voor moeten hebben???? Ook in ons mooie zeelan zitten er veel criminelen op campings en in vacantiehuisjes die hier zogenaamd werken maar in het weekend dus mooi jou toko leeghalen.
miepmuts (31-3-2014 om 09:10)
Dat is nou eens goed gezegd Ger,dat rechtssysteem doet toch niks dus heeft het geen zin om aangifte te doen.Lopen die dieven na een uur toch weer vrolijk rond!
Jan (31-3-2014 om 08:41)
Wel ze kunnen hier nog niet eens een vlieg vangen in Zeeland ,Tja of je moet ze het wel heel makkelijk maken voor ze waar ze niet te hard en veel bij moeten nadenken en dat ze het op een bord wordt aangeboden ,het is toch te gek voor woorden dat als burger gewoon aan je lot wordt overgelaten en dan krijg je gevallen zoals deze vrouw er 2 dood schiet want van de dames en heren in het blauw moet je dit niet meer verwachten want de meeste van hen staan achter het muurtje en beven als ze iets spanneds moeten gaan doen . ONZE REDDERS IN NOOD
bram (31-3-2014 om 03:23)
Het zou werkelijk fantastisch zijn dat de misdaadcijfers in zeeland daalden. Helaas als ik al de berichten lees kan ik mij niet onttrekken aan de gedachte dat van daling geen enkele sprake is, eerder nog er is een behoorlijke toename van dit soort overtredingen ! Ook de opmerking in het bericht: =in de torentrans in Middelburg werden de inbrekers overlopen toen zij hun slag wilden slaan=snap ik niet helemaal. Wilden ze daar ook inbreken? 't Moet niet gekker worden. Zoals zovelen denken, er moet zwaarder gestraft worden op dit soort delicten. Van andermans spullen blijf je af, zonder pardon en zonder mededogen.Vroeger werden je handjes afgekapt, niet zo fraai, maar wel effectief. Hoeft voor mij niet meer hoor, maar zwaarder straffen kan.
Pg (31-3-2014 om 00:23)
Mag niks doen anders slachtoffers daders kijk maar in Deurne dus kom maar inbreken
ger (30-3-2014 om 21:10)
PPPffffff inderdaad net schrijven dat de misdaadcijfers gedaald zijn, denk eerder dat het aantal aangiften gedaald zijn. Meesten denken vast " toch geen nut in het Nederlandse rechtssysteem". Wat dat betreft kunnen we beter wat meer naar het buitenland kijken....
Cookie-instellingen beheren