Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door na botsing Middelburg

Toegevoegd: 31-03-2014, 11.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is woensdag een 22-jarige vrouw aangereden door een auto. De bestuurder daarvan is doorgereden. Dat heeft de politie nu pas bekend gemaakt.

Het ongeluk gebeurde op de Sportlaan. De auto is volgens de politie waarschijnlijk een zwart metallic BMW. In het voertuig zaten vermoedelijk twee jongemannen. Na de aanrijding gingen ze er met hoge snelheid vandoor. Volgens de politie was het opvallend dat er uit de auto harde muziek klonk.

De politie zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mozes (31-3-2014 om 21:32)
kijk de politie roept altijd, de eerste minuten zijn belangrijk, dan weet je nog het meest. komen ze zelf pas na 5 dagen met een oproep, weten ze wel hoeveel auto's ik na die tijd heb zien rijden. jongens als jullie boeven willen vangen, en de burger wil dienen, moet je effe wat eerder wakker worden. heb bijna de indruk, dat jullie er niets mee te maken willen hebben.
onkunige rijder is het (31-3-2014 om 17:31)
kent iemand die zo,n auto heeft, zit er schade aan diens auto?
Gokje (31-3-2014 om 17:23)
bmw, luide muziek, jongemannen, gokje, drugsdealers ? die hebben i.i.g. een reden om niet te stoppen. en tja, dat soort problemen hadden we niet toen de coffeeshop nog legaal was en de straatdealertjes niet door de staat gesubsidieerd. nu moet het allemaal op straat en de straatdealertjes verdienen meer als genoeg voor dure wagens en wapens en de hele boedel. dankzij den Haag.
petet (31-3-2014 om 16:44)
Zelfde auto als 14 dagen terug toen oude man van fiets werd gereden
krelis (31-3-2014 om 13:40)
wees een kerel en geef je zelf aan
miepmuts (31-3-2014 om 13:18)
Handig...we zijn inmiddels 5 dagen verder!Waarom niet eerder bekend gemaakt?
Cookie-instellingen beheren