Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man veroordeeld voor seks met meisje

Toegevoegd: 31-03-2014, 18.33 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 35-jarige Vlissinger Michel D. is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld voor het hebben van seks met een 15-jarig meisje uit Middelburg.

De man heeft een gevangenisstraf van veertien maanden waarvan tien voorwaardelijk opgelegd gekregen. Ook moet hij 1.592 euro schadevergoeding betalen, krijgt hij een contact/straatverbod en moet hij zich laten opnemen in een inrichting om van zijn verslaving af te komen. Ook mag hij tijdens zijn twee jaar durende proeftijd geen druppel drank of drugs gebruiken. Het vonnis was conform de eis.

Het stel had een relatie en op 2 december ging het meisje naar de woning van D. Daar deden ze zich beiden meer dan tegoed aan wodka. Na de tweede mok lagen ze goed aangeschoten in bed en hadden ze seks. Daarna gingen ze nog even aan de drank, vielen ze dronken om en het meisje werd wakker in het ziekenhuis. Daar vernam ze dat ze vrijwel naakt liggend op een zebrapad was aangetroffen.  Het meisje zegt zich niet meer te herinneren wat er zich allemaal heeft afgespeeld.
 

D. kon zich vanaf het moment van omvallen niets meer herinneren.

Zie ook:
- Celstraf geëist voor seks met tiener (17-03-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
buurman (31-3-2014 om 20:58)
straf voor de man ok. maar hoe heeft die meid zich opgesteld. meermaals gezien dat die meiden behoorlijk kunnen uitdagen. dus ook hier is een straf op zijn plaats.
gek (31-3-2014 om 20:05)
toch ook vrij ziek als je als 15 jarige interesse hebt in een twintig jaar oudere man!
Cookie-instellingen beheren