Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Joyrider aangehouden Vlissingen

Toegevoegd: 01-04-2014, 12.01 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Maandagmiddag is een 28-jarige Vlissinger op de Koningsweg in zijn woonplaats aangehouden voor joyriding. Hij heeft twee boetes gekregen.

De verdachte reed met een 'geleende' snorfiets tegen het verkeer in, door het rode stoplicht en hij kwam daarbij bijna in botsing met een surveillanceauto van de politie. Na zijn staandehouding vertelde de man aan de agenten dat hij geen rijbewijs had en bovendien de snorfiets zonder toestemming van de eigenaar had meegenomen.

De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar kreeg hij 
twee boetes uitgereikt: één voor het tegen het verkeer inrijden en één voor het negeren van een rood stoplicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (1-4-2014 om 13:18)
28 jaar ? wat een malloot
wim (1-4-2014 om 12:46)
de politie kan goud geld verdienen op de keersluisbrug daar rijden ze masaal tegen de rij inrichting in brommers en fietsen
kees (1-4-2014 om 12:38)
en een straf voor rijde zonder rijbewijs? en cursus voor de gevaren voor het rijden zonder rijbewijs, omdat hij de regels lapt.
Cookie-instellingen beheren