Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Alerte bewoner betrapt inbreker

Toegevoegd: 01-04-2014, 14.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een alerte bewoner in de Axelsestraat in Terneuzen heeft rond het middaguur een 16-jarige jongen op heterdaad betrapt bij zijn poging om in te breken. De verdachte is aangehouden.

Als de man ziet dat de jongen via de achterkant de woning probeert binnen te dringen, aarzelt deze geen moment en houdt hem staande in de tuin.

De gealarmeerde agenten nemen de verdachte van hem over. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
croba (2-4-2014 om 14:03)
Die jongen had bij mij een heel groot probleem gehad. Ongeacht wat zn reden is. Van andermans spullen blijf je met je poten van af.
Jan (2-4-2014 om 12:24)
Harold,noem jij eens een goede reden om bij iemand in te breken??Wat zou jij gedaan hebben met die jongen als hij bij jou binnen stond? een goed gesprek aan gegaan?
harry (2-4-2014 om 09:34)
@harold. ik hoef nergens vanaf te weten, en ben niet geintereseerd in wiens verhaal dan ook. Feit is dat iedereen met zn tengels van iemand anders zn spullen moet afblijven. En naar mezelf kijkend, ik heb inderdaad nog nooit ingebroken of gestolen dus dan mag ik deze mening pas hebben?
un egte zeeuw (2-4-2014 om 07:02)
Beste Harold, Is het niet, dat je ten aller tijden met je poten van een andermans spullen af moet blijven ! Trek deze ochtend maar eens andere sokken aan i.p.v die geiten wollen sokken .
ikke (2-4-2014 om 06:55)
Zo Harold jij weet nogal wat ik weet bij wie hij iets ge probeert heeft recht zal zeker weten zegen vieren met of zonder justitie
Harold (2-4-2014 om 00:42)
Geen conclusies trekken als je nergens van af weet, ik weet wie er voor is gearresteerd en had dit absoluut niet verwacht van deze persoon. Maar alles heeft zo zijn redenen. Achter alles zit een verhaal, kijk eerst naar je eigen en dan pas naar iemand anders.
Cookie-instellingen beheren