Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 04-04-2014, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is woensdagavond een bromfietser doorgereden na een botsing met een fietsster. Dat gebeurde op de Segeersweg.

De botsing vond rond 18.30 uur plaats. Een 16-jarig meisje uit Middelburg reed op haar fiets in de richting van de Dauwendaelsestraat. Uit de tegenovergestelde richting kwam een zwarte brom-/snorfiets. De bromfietser botste frontaal tegen het meisje op omdat hij met zijn mobiele telefoon bezig was.

Het meisje kwam ten val en liep daarbij schaafwonden opliep aan haar dijbeen en knie. De bromfietser kwam zelf bijna ten val. Hij stapte direct weer op en reed weg richting het tunneltje bij de Segeerssingel. Het meisje heeft aangifte gedaan. Mogelijk was de brommer gestolen.

De politie is op zoek naar de bestuurder. Hij was blank, ongeveer 23 jaar oud en had een bol gezicht. De man had zwart stekeltjeshaar en was ongeveer 1.75 meter lang. 
Hij droeg geen helm en had een grijs shirt met zwarte horizontale strepen aan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren