Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 384 km

Man beroofd van tablet op station

Toegevoegd: 05-04-2014, 09.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vrijdagavond is op het NS-station aan de Kanaalweg in Middelburg een 25-jarige man uit Vlissingen beroofd.

Het incident gebeurde rond 23.00 uur bovenaan de trap bij perron 1 aan de zijde van de Kanaalweg. De man werd door de dader aangesproken. Plotseling griste hij een tablet uit de handen van het slachtoffer en vluchtte op de fiets weg in de richting van de Stationsstraat.

Het signalement van de dader: donker uiterlijk, droeg witte pet (vermoedelijk van Gucci) met lijntjes bovenop, donkere jas met rits die dicht was, vermoedelijk lichte spijkerbroek, zwarte nette sportschoenen. De man had een ringbaardje en bruine ogen en was ongeveer 1.85 meter lang.

De dader fietste voor de beroving op een lichte fiets over de stationsbrug uit de richting van het NS-station, dus richting Middelburg-centrum. Op de brug sprak hij een drietal aan die hij waarschijnlijk kende. Het gaat vermoedelijk om twee jongens en een meisje, allen blank. De politie is op zoek naar dit drietal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vanessa (6-5-2014 om 08:47)
Domme reacties? Wat nou domme reacties? Natuurlijk moeten anderen met hun klauwen van anderman's spullen afblijven maar we leven nu wel in een heel andere tijd dan vroeger. Hoe vaak lees je niet dat er telefoons en laptops etc gestolen worden? Ze slaan je tegenwoordig de hersens al in voor een euro. Je kan gewoon niet meer riskeren om met dingen in je handen te lopen tegenwoordig omdat er gewoon teveel criminelen rondlopen die alles kunnen gebruiken.
Sjors (7-4-2014 om 08:13)
Wat een domme reacties, van "waarom liep hij zo laat met een tablet over straat" net alsof het dan je eigen schuld is. Mensen moeten gewoon van de spullen van een ander afblijven.
Coco (7-4-2014 om 00:45)
Dus volgens jullie mag je niet eens meer met je eigen spullen om 23.00 uur op straat lopen? Ze hebben er maar met hun poten vanaf te blijven! Hoe laat het ook is!
Zeeuwse Showride (6-4-2014 om 10:20)
Tja niet slim om daar om die tijd met een tablet in je handen te lopen dat uiterlijk van die dader verbaast me dan ook totaal weer niet
matthijs (5-4-2014 om 23:11)
waar is de tijd gebleven dat we allemaal en overal met tablets konden lopen, ik mis die tijd !?
Vanessa (5-4-2014 om 21:35)
@Kees: misschien wel waar maar wie loopt nou s'avonds laat met dat ding in zijn handen op straat???? Laat die dingen toch thuis. De dader griste de tablet uit de man zijn handen. Dus liep het slachtoffer gewoon met dat ding in zijn handen over straat. Dom, dom, dom
Cookie-instellingen beheren