Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Duo betrapt met inbrekersspullen

Toegevoegd: 06-04-2014, 13.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (S) - De politie heeft zondagochtend twee mannen van 21 en 24 jaar, afkomstig uit Kamperland, aangehouden voor het in het bezit hebben van inbrekerswerktuigen.

Surveillerende agenten zagen rond 03.45 uur op de parkeerplaats aan de Stoofweg een verdachte auto staan. Bij controle in de auto werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen.

De twee inzittenden zijn aangehouden en naar het politiebureau in Zierikzee gebracht. De mannen kregen een bekeuring en mochten rond 06.00 uur het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verdachte (9-4-2014 om 14:26)
@kereltje Ook hier word niet gewerkt op zondag ook voor ons is et weekend dus geen reden om al om 22:00 plat te liggen en ze laten ons niet voor niks zo snel al weer gaan! Zoals ik al zei onterecht meegenomen en onterechten van onze vrijheid vernomen ook al was dat maar 2 uur en een kwartier...
kareltje (8-4-2014 om 20:21)
deze mannen lijken wel wat op hun kerfstok te hebben als ik zo die berichten lees heel de tijd een weer woord en trouwens als je hard werkend bent wat moet je dan om 3:45 op een zondag in serooskerke hier word niet op zondag gewerkt en zeker niet dat werk wat jullie verichten gelijk een tijdje naar torentijd
@verdachte (8-4-2014 om 01:23)
Ik geloof niet dat de politie jou en je maatje voor niks hebben gepakt. Waarschijnlijk zullen ze het verschil wel zien tussen een timmerman en een overtreder van de wet. Misschien heb je net pech dat daar veel wordt ingebroken of iets anders, maar ik geloof niet dat ze iedereen mee zouden nemen met gereedschap in de auto!
Verdachte (7-4-2014 om 16:42)
Moeten ze wel de goede aanhouden axelaar!!
axelaar (7-4-2014 om 08:59)
Jullie reacties zij begrijpelijk, maar feit is dat deze heren nu bekend staan en geregistreerd. In de gaten houden is veel makkelijker nu je weet wie er zich met deze zaken beaig houdt. deze komen nog wel eens inbeeld voor wat vorige of volgende keren, let maar op. MVG
bert kaiser (6-4-2014 om 22:51)
als ik dus bij mijn dochter ga klussen neem ik van huis uit ook mijn gereedschap mee als ze mij dan aanhouden ben ik dan ook smerig tuig (politie+lose)
Cookie-instellingen beheren