Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bloedproef na veroorzaken ongeval

Toegevoegd: 06-04-2014, 13.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

GROEDE - Zaterdagmiddag is in het ziekenhuis bij een dronken bestuurder een bloedproef afgenomen nadat hij op de Rijksweg in Groede met zijn auto in de sloot was beland.

Het eenzijdig ongeval gebeurde rond 12.00 uur. De bestuurder reed van Breskens richting Schoondijke. In een flauwe bocht naar links reed hij rechtdoor het talud af en vloog diverse keren over de kop. De auto kwam in de sloot tot stilstand.

De bestuurder, een 43-jarige man uit Terneuzen is zelf uit de auto gekomen. Uit een ademtest bleek dat de man teveel alcohol had gedronken. Hij is met een ambulance voor controle meegenomen naar het ziekenhuis in Terneuzen. Daar heeft een arts een bloedproef afgenomen.

Het duurt ongeveer tien dagen voordat de uitslag bekend is. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld. Het rijbewijs van de Terneuzenaar is ingevorderd. Na controle mocht de man het ziekenhuis verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (7-4-2014 om 10:02)
De man had waarschijnlijk grote nadorst!!
Wim (7-4-2014 om 08:24)
Iedere bestuurder die een auto bestuurt een ongeluk overkomt door eigen schuld en veroorzaakt word door alcohol vind ik dat die persoon gedeeltelijk of liefst helemaal de kosten daarvan moet betalen, wij weten allemaal dat dit niet kan en de gevolg daar van is.
Frans (6-4-2014 om 13:52)
Is die man toch nog verder veilig in Terneuzen geraakt. Maar laten ze hem maar eens goed duidelijk maken dat alcohol en verkeer niet samen gaan. Flinke boete zou op zijn plaats zijn en een tijdje zijn rijbewijs invorderen.
Cookie-instellingen beheren