Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 395 km

Slachtoffer overval werd vastgebonden

Toegevoegd: 07-04-2014, 16.05 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De man die vanmorgen werd overvallen in zijn woning aan de Leeghwaterstraat in Vlissingen, heeft ongeveer een uur vastgebonden gezeten. Nadat hij zich los kon maken belde hij de politie.

​Omstreeks 09.00 uur werd er bij het slachtoffer aangebeld. Toen deze open deed stond er een man voor de deur die leek op een postbezorger. Deze drong met geweld de woning binnen en dwong het slachtoffer geld en sieraden te overhandigen. Vervolgens werd de bewoner vastgebonden en vertrok de dader in onbekende richting. 

Nadat het slachtoffer zich wist te bevrijden uit zijn benarde positie belde hij de politie. In de omgeving van de Leeghwaterstraat is door agenten gezocht en via Burgernet is een signalement verzonden. Tot op heden ontbreekt van de dader ieder spoor.

Bijzonder hierbij is dat de verdachte kleding droeg die leek op het oranje uniform van een postbezorger. Ook droeg hij een opvallende schoudertas en een zwarte baseballcap. Het betreft een blanke man rond de 1.85-1.90 meter lang met een zonnebankbruin gelaat.  

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 - 8844 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800 - 7000.

Zie ook:
Gewapende overval in Vlissingen   (07-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (8-4-2014 om 12:29)
Nou nou Vlissingse, Vlissingen steekt er met kop en schouders bovenuit wat criminaliteit aangaat. Ik ben geboren Vlissinger, maar ik vind het ook een akelige-, ongezellige- en onveilige stad.
vlissingse (8-4-2014 om 00:24)
@ Jan: Zoals zo vele steden jan, niet alleen vlissingen!!!!!
Jan (7-4-2014 om 17:17)
heb het al vaker gezegd. vind het erg jammer , maar Vlissingen is een akelige stad geworden
Bertus (7-4-2014 om 16:27)
Moet niet gekker worden! Heel veel sterkte voor het slachtoffer!!!
Cookie-instellingen beheren