Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ambulance betrokken bij ongeval

Toegevoegd: 11-04-2014, 12.49 uur - Update: 11-04-2014, 15.24 uur
De ambulance liep bij het ongeval schade op.
De ambulance liep bij het ongeval schade op.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

WILHELMINADORP - Bij Wilhelminadorp is aan het einde van de morgen een ambulance in botsing gekomen met een personenauto.

Het ongeluk gebeurde rond 11.50 uur op de kruising van de Deltaweg met de Langeweg in de richting van Katseveer. Doordat de chaffeur van de ambulance niet tijdig kon stoppen, klapte de ambulance op zijn voorganger die op dat moment afremde. Dit betrof een Belgische personenauto.

De ambulance vervoerde op het moment van de aanrijding een 80-jarige patiënt en reed zonder spoed. Deze is overgeladen in een andere ambulance en raakte niet gewond. Een ambulancebroeder die achterin zat bij de patiënt viel door de klap en raakte hierbij apparatuur. Hij liep lichte verwondingen op.

De inzittenden van de Belgische personenauto bleven ongedeerd. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen omdat door het ongeval olie op de weg was gelekt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
truus (14-4-2014 om 18:33)
Op dat stuk gebeurt "bijna" altijd iets! Als de stoplichten op groen staan zou je zeggen dat je langzaam optrekt. Maar op de 1 of andere manier lukt dat niet. Er moet altijd geremd worden en word vaak niet opgelet. En je snapt niet waarom want als het groen hoor je door te trekken en gas tegeven!! Maar nee, daar moet je na het optrekken altijd gelijk op je rem. En waarom snap ik niet?! geef gas en schakel en kijk niet of de aardappels al boven staan!! :-)) Dus vind het niet raar dat daar nu weer iets is gebeurd.....
steenrozen (13-4-2014 om 12:40)
wat maakt het nou uit of het een politie auto is of een ambulance het is alle 2 erg als je een aanrijding krijgt al die slappe praatjes
An (12-4-2014 om 19:05)
Erg vervelend. Waar gewerkt word worden foutjes gemaakt. Tja als het een politieauto was geweest dan waren de reacties vast heel anders geweest.
Jan (12-4-2014 om 15:21)
ik ben gisteren met en 3 verschillende ambulance vervoerd : ze waren allemaal heel aardig, zeer vakkundig en hebben goed voor me gezorgd
Vlissinger (12-4-2014 om 14:31)
@Michelle, niks mis mee toch? een foutje is menselijk. We zijn er niet bij geweest dus kunnen niet oordelen wat er precies gebeurd is.
Jaap snel (12-4-2014 om 12:36)
prachtig beroep idd en veel goed werk. Maar idd het blijven mensen, zoals die ambulancechauffeur die op de A58 met 140 in mijn kofferbak zat [geen zwaailicht] terwijl hij aan een fles water aan het lurken was tussen zijn praatjes met de ziekenzuster door. misschien beroepsdeformatie te denken dat ze omdat ze dingen mogen ook alles kunnen. Verkeer is werk en verdient extreem veel aandacht.
Cookie-instellingen beheren