Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 367 km

Wilde achtervolging door centrum Vlissingen

Toegevoegd: 12-04-2014, 11.06 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De controle van twee inzittenden van een auto resulteerde afgelopen nacht in een wilde achtervolging door de straten in het centrum van Vlissingen. Eén persoon kon worden aangehouden.

Rond 00.30 uur zagen agenten een auto rijden over de Spuistraat in Vlissingen. Omdat één van de koplampen niet werkte, werd de auto aan de kant gezet. Toen de personalia van de bestuurder werden nagetrokken, bleek dat deze bekend stond als verdachte in drugsdelicten. Ook nu rees het vermoeden dat de 18-jarige bestuurder mogelijk drugs bij zich had en daarom werd door de agent gevraagd in een tasje van de jongeman te mogen kijken.

De verdachte gaf dit tasje aan de agent, maar gaf vervolgens vol gas en ging er vandoor. 
Op de hielen gezeten door politie, volgde een achtervolging door de centrumstraten van Vlissingen. Enkele keren moesten voorbijgangers voor de auto van de verdachte opzij springen. Uiteindelijk reed hij zich in een doodlopende straat vast, waarna beide inzittenden er te voet vandoor gingen.

Omdat inmiddels meerdere agenten zich in de omgeving ophielden, kon de 18-jarige verdachte echter al snel worden aangehouden. Zijn passagier wist te ontkomen. In het tasje van de verdachte werden inderdaad verschillende harddrugs aangetroffen. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd vanwege zijn roekeloze rijstijl, waarbij hij verschillende omstanders in gevaar had gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
watte (13-5-2014 om 18:14)
Mensen praten te veel terwijl ze verder niets weten.
Annie... (17-4-2014 om 09:16)
Een jongeman met een tasje ?
tuutuut (15-4-2014 om 10:51)
@jos: ???
Kees (13-4-2014 om 21:18)
Nee hoor geen taakstraf hij is weer buiten hij is onterecht aangehouden hij is vanmorgen vrij gekomen de zaak is geseponeerd en nu is zijn advocaat bezig met een schadevergoeding hahaha hij verdiend nog geld wat jullie nog voor betalen lang leven de belasting betalers
vlissingse (13-4-2014 om 13:11)
@ ellen: dus omdat jij je slaap nodig heb, moeten ze de criminelen maar laten lopen? Wat ben jij een egoist! Eindelijk goed werk van de politie, maar als je nog meer van die dealers wil vinden, moeten jullie maar eens kijken s`nachts op de bloemenlaan e.o. , maar kom dan niet weer met zo`n opvallende politieauto, die zie je van kilometers ver. Of daar bij de sauna of....
gespierde hulk (13-4-2014 om 10:33)
de tweede vedachte oppakken dan kan je zeggen dat de politie goed werk heeft gelevert
Cookie-instellingen beheren