Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Automobilist onder invloed ramt pui café

Toegevoegd: 17-04-2014, 14.33 uur - Update: 17-04-2014, 15.26 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - In de Korte Kerkstraat in Goes heeft een auto woensdagavond de pui van een café geramd. De 19-jarige bestuurder uit de gemeente Borsele was vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen.

Rond 20.55 uur woensdagavond ontving de politie een melding. Een auto was tegen de gevel van een café aan de Korte Kerkstraat gereden. Toen agenten daar ter plaatse aankwamen troffen ze daar de 19-jarige automobilist aan en lieten hem een blaastest doen. Deze viel negatief uit. In de auto werden wel de resten van een joint gevonden.

De verdachte is aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van drugs. Op het bureau is een bloedtest afgenomen. De jongeman is vastgezet in het kader van verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een weldenkend en beschaafd mensch. (17-4-2014 om 16:02)
Zo vriend,ga jij maar eens een poosje fijn op de fiets,eens kijken of je daar van opknapt als beginnend bestuurder. Nog een geluk dat daar geen mensen liepen op het moment dat je van je auto een moordwapen maakte. Anyway,je verzekering gaat niet uitkeren dus deze fijne actie gaat jou heel veel centjes kosten,nog afgezien van de boete wegens het onder invloed besturen etc.etc.
G (17-4-2014 om 15:50)
Rijbewijs afnemen
Cookie-instellingen beheren