Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Wederom wietkwekerij in Tholen

Toegevoegd: 18-04-2014, 11.29 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - Donderdag heeft de politie een hennepactie uitgevoerd. In Tholen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen en Zevenbergen werd een onderzoek ingesteld in drie woningen, twee horecapanden en bij een bedrijfspand.

Naar aanleiding van klachten uit de buurt werd onderzoek ingesteld in een woning aan de Kruittoren in Tholen. Op dat moment waren drie personen in het pand. Een 53-jarige man, een vrouw van 27 jaar en een 39-jarige inwoonster van België. Zij waren bezig met het knippen van de planten. Er werden 101 hennepplanten in beslaggenomen.

Bij de actie zijn in totaal 11 verdachten aangehouden, 5 auto's en beeld-en geluidsapparatuur in beslag genomen. Drie verdachten zijn in verzekering gesteld voor nader onderzoek. De politie verwacht de komende tijd nog meer aanhoudingen te verrichten.

Zie ook:
Hennepkwekerij in woning Tholen   (09-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren