Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Fietsster gewond op kruising Vlissingen

Toegevoegd: 20-04-2014, 21.42 uur
De fietsster raakte door de val gewond. De fietsster raakte door de val gewond.
De fietsster raakte door de val gewond.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanmiddag een fietsster gewond geraakt toen zij ten val kwam.

Het ongeluk gebeurde rond 14.10 uur op de kruising van de Vredehoflaan met de President Rooseveltlaan. De 77-jarige vrouw uit Vlissingen kwam door nog onbekende oorzaak ten val en kwam hierbij tegen een personenauto aan. Daarna belandde met haar hoofd op het wegdek.

De kruising was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De vrouw is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (22-4-2014 om 12:16)
Hallo weet iemand hoe het met die dame is mmijn zus heb eerste hulp aan haar verleend en wil graag weten hoe het met haar is ze weet ook geen naam van haar
ramona (21-4-2014 om 17:37)
Inderdaad ik vindt dit ook een zeer gevaarlijk kruispunt ze kunnen beter in plaats van een bord die de snelheid meet, een paar wegversmalling maken en camera's eventueel ophangen. Het gebeurt vaker dat mensen hier met een zeer hoge snelheid over deze weg rijden.
fietster (21-4-2014 om 15:07)
@R, wat bedoel je daarmee? Als het kruispunt onveilig is geef het dan door!!! Sterkte aan de oudere dame, hopelijk komt het allemaal goed. En de bestuurder van de auto die er mogelijk geen enkele schuld aan heeft ook sterkte gewenst. Wat er is gebeurd zal onderzoek uitwijzen.
R (20-4-2014 om 23:03)
Het is vaak raak op deze kruising, zelfs meerdere keren per week
Cookie-instellingen beheren