Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zevenhonderd wietplanten in huis Hulst

Toegevoegd: 22-04-2014, 15.59 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft dinsdag in een woning aan de Clausstraat in Hulst een hennepkwekerij met ruim 700 hennepplanten geruimd. De 60-jarige bewoner is opgepakt.

De kwekerij werd rond 8.50 uur aangetroffen. De stroom bleek illegaal te zijn afgetapt. Volgens de politie kon dat tot een gevaarlijke situatie leiden. De hennepkwekerij is door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld.

De 60-jarige bewoner is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E Muller (23-4-2014 om 16:56)
Goed werk politie hulst/terneuzen je zal maar naast zo,n idioot wonen die ¨ëven illigaal stroom¨ aftapt en niks weet van de gevaren je zal er maar naast wonen en de boel vliegt in de fik ............keihard straffen zo,n handelaar met maar liefst 700 stuks !
zinloos (22-4-2014 om 21:46)
@willem,en zo is het maar net!! het is makkelijk veroordelen achter je toetsenbordje,maar de echte reden? ik praat niets goed,maar dat delta verhaal kan natuurlijk echt niet,en met 700 planten pak je zoveel winst dat de energie rekening er echt wel af kan,maar legaliseer dat spul nu eens een keer,kan justitie zich ook eens een keer met serieuze zaken gaan bemoeien.........moord en doodslag in dit land,en wat lees je dan,gemiddeld 4 jaar!!!!!mensen word eens wakker,prettige dag verder.................
Willem (22-4-2014 om 17:49)
Ja eigenlijk valt het natuurlijk niet goed te praten 750 wietplanten in je huis en de stroom "vergeten" te betalen aan Delta. Anderzijds een kat in het nauw kan rare sprongen maken,waarmee ik wil zeggen dat er zeer veel mensen financieel aan het einde van hun latijn zitten. Ga je bij de buren een grasveldje maaien dan weet de belastingdienst je ook te vinden.
duup (22-4-2014 om 17:27)
Wat komt Hulst weer regelmatig op een goede manier in de kijker! Terug naar vroeger?
wim (22-4-2014 om 16:33)
kaal plukken die hap
Cookie-instellingen beheren