Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Politie zoekt getuigen straatroof M'burg

Toegevoegd: 24-04-2014, 16.10 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar twee getuigen die mogelijk iets gezien hebben van een poging tot straatroof die op zaterdag 19 april aan de Oude Vlissingseweg in Middelburg plaats vond. Daar werd tussen 17.00 en 17.30 uur geprobeerd een fietsende vrouw van haar tas te beroven. Dat lukte niet maar de vrouw viel en raakte gewond.

Van de straatroof waren een man en een vrouw getuige die ook nog geprobeerd hebben de daders tegen te houden. Van hen werd al een verklaring opgenomen. Daarbij bleek ondermeer dat er nog twee mogelijke getuigen zijn geweest. Een ongeveer 25-jarige blonde man was namelijk met één van deze twee getuigen samen achter de daders aangerend. Ook is er een man van ongeveer 55 jaar geweest met zwart krullend haar die de vrouw na haar val te hulp schoot.

De politie heeft tot op heden niet kunnen achterhalen wie deze twee hulpvaardige mannen zijn. Mogelijk hebben zij wel belangrijke aanwijzingen. Daarom hoopt de politie met hen in contact te komen. Bent of kent u een van deze personen, bel dan met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren