Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 24 km

Onderzoek na vondst dode vrouw

Toegevoegd: 26-04-2014, 12.34 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagmiddag en -avond in Terneuzen onderzoek gedaan nadat in een woning een dode vrouw was aangetroffen.

De vondst werd gedaan in een flatgebouw aan de Eikenstraat nadat rond 14.15 uur bij de politie de melding was binnengekomen dat er mogelijk een overleden persoon in het huis lag. Drie kwartier later werd de vrouw levenloos aangetroffen.

De technische recherche kwam ter plekke en deed gehuld in wit pak onderzoek naar de doodsoorzaak. Volgens een woordvoerder van de politie is uit dat onderzoek gebleken dat er geen sprake was van een misdrijf. Het onderzoek is afgerond.

Ruzie
Later op de avond was er ook veel politie aanwezig in de naastgelegen Larixstraat. Dat ging volgens de politie om een burenruzie en had niets met de zaak te maken. De politie was echter wel snel ter plekke omdat zij nog aanwezig was bij de flat aan de Eikenstraat. Er hoefde niemand te worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jenne (26-4-2014 om 22:32)
Allereerst wil ik de familie condoleren. Vervolgens is het volgens mij zo dat je niet zomaar een woning binnen mag vallen. Er moeten eerst diverse stappen ondernomen worden en toestemming van hogerhand komen(simpel samengevat) voordat je überhaupt een woning binnen mag treden. Dus in dat licht gezien nog snel denk ik, en als iemand dood is maakt die 45 minuten niks meer uit toch dus een beetje muggenziften wat er dan gedaan wordt vinden jullie ook niet? Als ik het zo lees kunnen ze toch niks goed doen!
Rimpelsteeltje (26-4-2014 om 20:56)
R.I.P. in peace
dutch (26-4-2014 om 20:30)
In ben het met Andr eens, waarom 3 kwartier later. Mag toch verwachten dat bij een melding van iemand mogelijk dood ergens, dat men snelgaat kijken om te zien of er nog wat te redden valt....
Ronald (26-4-2014 om 14:03)
@ Andr Als je nog geen patiënt of slachtoffer hebt, waarom moet je dan een ambulance sturen ? Dan krijg je straks weer het gezeur over onnodige kosten, zoals sommigen wel eens beweren over de hulpverleningsdiensten, dat er te veel personeel of materiaal ingezet worden. De politie moest waarschijnlijk eerst zekerheid hebben al ik het bovenstaande goed gelezen heb en men gaat niet af op allerlei geruchten, waarbij de hulpdiensten dus soms voor niets ingezet worden !
Andr (26-4-2014 om 13:10)
Waarom pas drie kwartier na de melding? En een ambulance team dan?
ange (26-4-2014 om 12:58)
gecondoleerd aan het nabestaande van deze vrouw veel sterkte toegewenst voor de komende dagen en maanden
Cookie-instellingen beheren