Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 211 km

Auto te water, inzittende kritiek

Toegevoegd: 27-04-2014, 00.37 uur - Update: 27-04-2014, 18.44 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - In Rilland is zaterdagavond een auto te water geraakt. De inzittende is uit het water gehaald maar zijn toestand is kritiek.

De melding van het ongeluk bij de Oostelijke Schelderijnweg kwam rond 23.00 uur binnen. Nadat was gemeld dat er een auto in het Schelde-Rijnkanaal was gereden rukten de hulpdiensten massaal uit. Drie ambulances, twee tankautospuiten, twee duikteams, een ladderwagen en de traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Even na middernacht werd een slachtoffer uit het water gehaald. Eenmaal op de kade werd gestart met reanimatie. De drenkeling is in een foliedeken gewikkeld en in één van de ambulances verder behandeld. Het slachtoffer is kort daarop afgevoerd naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Volgens de politie zijn er geen andere slachtoffers aangetroffen. De politie onderzoekt nog hoe de auto precies in het water terecht is gekomen. Een woordvoerder laat weten dat er geen sporen zijn aangetroffen die wijzen op een misdrijf.

Over dit onderwerp zijn twee recentere artikelen verschenen:
- Man te water geraakte auto overleden (27-04-2014)
- Omgekomen man Rilland 91 jaar oud (27-04-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Duiker (27-4-2014 om 09:48)
Als je niet op eigen kracht eruit kan komen en omstanders geen kans zien om direct in te grijpen worden je overlevingskansen zeer klein. Ik hoop het beste voor deze persoon.
Cookie-instellingen beheren