Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Drie gewonden bij aanrijding

Toegevoegd: 27-04-2014, 01.48 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Zaterdagmiddag zijn drie mannen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Bram Groenewegeweg in Poortvliet. De bestuurder meldde zich later bij de politie. Hij bleek teveel alcohol te hebben gedronken.

Het ongeval gebeurde rond 14.45 uur, vlakbij de Langeweg. De auto was frontaal op een boom geklapt en volledig vernield. Toen agenten bij de aanrijding arriveerden, bleek dat de bestuurder in een andere auto was gestapt en was weggereden.

De slachtoffers waren al uit de auto en aanspreekbaar. Zij werden naar ziekenhuizen in Roosendaal en Bergen op Zoom vervoerd. De inzittenden zijn twee inwoners uit Poortvliet (19 en 20) en een 27-jarige man uit Scherpenisse.
 
Rond 15.30 uur meldde de 19-jarige bestuurder uit Scherpenisse zich bij een agent. De jongeman werd aangehouden. Uit een eerste ademtest bleek dat hij teveel had gedronken. Hij is naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht. Tijdens een uitgebreide ademanalyse blies hij 675 ugl. Zijn rijbewijs is ingenomen.
 
De politie onderzocht de oorzaak van het ongeval. Zo is onder andere de auto onderzocht en zijn sporen veiliggesteld. Vermoedelijk heeft één van de inzittenden tijdens het rijden aan de handrem getrokken. Hierna is de auto gaan slippen en tegen de boom gereden.

De zwaarbeschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (27-4-2014 om 09:18)
675 ugl, dat zijn toch zo een 8 glazen bier? Wat ben je dan voor een lamlul om dan te gaan rijden.
Cookie-instellingen beheren