Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 165 km

Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud

Toegevoegd: 28-04-2014, 15.03 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Het slachtoffer van de verkrachting zondagavond in Oost-Souburg is een 14-jarig meisje. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het zedendelict vond plaats toen het meisje tussen 21.30 en 22.00 uur over het Koopmansvoetpad in de richting van Middelburg fietste. Gisteren meldde de politie al dat er sprake was van twee daders. Zij zouden het meisje op scooters hebben achtervolgd en nabij Groot Abeele tegen de grond hebben gewerkt. Eén van de twee zou op de uitkijk hebben gestaan toen de ander het meisje, afkomstig uit de gemeente Vlissingen, verkrachtte.

Een nog onbekende blonde jongen zou haar nadien hebben geholpen. De politie is nog naar hem op zoek. Thuis aangekomen vertelde zij het verhaal aan haar ouders, waarna de politie werd ingeschakeld. Ter plekke is sporenonderzoek gedaan. Het Koopmansvoetpad was daarom enige tijd afgesloten. De recherche werkt met zeven rechercheurs aan de zaak. Er moet volgens de politie nog een groot aantal feiten worden nagetrokken en het slachtoffer moet ook nog nader worden gehoord.

Er is alleen nog een summier signalement van de twee verdachten bekend. De twee reden beiden op een donkerkleurige scooter. Volgens het slachtoffer droegen zij donkere kleding en geen helm, maar een zwarte bivakmuts of muts.

Zie ook:
- Meisje verkracht in Oost-Souburg (27-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (28-4-2014 om 23:37)
sommigen zeggen dat ze te jong was om op pad te gaan maar volgens mij blijf je met je poten van een ander af hoe laat het ook is. Laten deze daders hun eigen familie eens verkrachten maar dan hebben ze de poppen aan het dansen. Wel hulde voor die blonde jongen ook al zou ik er zijn bij gebleven tot ze veilig thuis was en ze dus nu niet naar mij op zoek waren.
Kippen (28-4-2014 om 21:44)
Alles is verzonnen joh!Tussen 21:30 en 22:00 was ik in me tuin en heb geen brommer gehoord.Er zijn rond die tijd nog zat mensen die hun hondje uitlaten.Meisje heeft aandachts storing of is nu al media geil.
Joyce (28-4-2014 om 20:11)
Veel sterkte voor dit meisje. Het mag natuurlijk nooit en never gebeuren maar ik mocht om dat tijdstip echt niet zomaar door het park fietsen alleen. Dat kon 10 jaar geleden al niet laat staan nu. Tuurlijk betekent dit niet dat het meisje er zelf om gevraagd heeft of zoiets maar ouders laat je dochters niet alleen door het donker er zijn te veel gekken op de wereld
Anoniem (28-4-2014 om 19:32)
Wat super goed dat dit meisje dit gelijk tegen haar ouders heeft verteld! Heel veel sterkte toegewenst!
abczeeuw (28-4-2014 om 19:03)
Ik wil even reageren op sommige opmerkingen die hier gemaakt worden over leeftijd en tijdstip waarop deze verschrikkelijke misdrijf is begaan. Weten deze mensen wel dat er ook overdag, op klaarlichte dag vrouwen verkracht worden, in drukke parken? Dat bejaarde vrouwen verkracht worden. Al wil een vrouw naakt midden in de nacht door de polder lopen, je blijft met je vunzige poten van een vrouw af! Ik hoop echt dat het slachtoffer deze commentaren niet leest want dan heeft ze naast de sexuele trauma ook nog een schuldgevoel te verwerken en dat is absoluut onterecht!!!
f (28-4-2014 om 17:41)
@zeeuwind: mag ik helpen dan? Wat een stelletje laffe klojo's zeg, die zou je toch aan hun noten ophangen zulk volk..? Als ik het zo lees was t een doelbewuste, geplande actie, walgelijk gewoonweg... Zo'n meisje is voor de rest van dr leven beschadigd, dat weet ik wel.Als ze dit leest: alle sterkte toegewenst mn kind!! Praten helpt! mvg,f
Cookie-instellingen beheren