Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Verkrachting Souburg mogelijk verzonnen

Toegevoegd: 28-04-2014, 20.16 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - De politie heeft sterke aanwijzingen dat er zondagavond op het fietspad in Oost-Souburg zeer vermoedelijk geen sprake is geweest van een verkrachting. De recherche houdt rekening met het feit dat het meisje het verhaal heeft verzonnen.

De recherche heeft hierover betrouwbare informatie ontvangen van bronnen in de omgeving van het meisje. Daar zij zich momenteel niet in het land bevindt, moet op een later moment nog een stevig gesprek worden gevoerd om haar kant van het verhaal duidelijk te krijgen.

De politie startte zondagavond een onderzoek naar aanleiding van een melding van verkrachting op het fietspad aan het Koopmansvoetpad. Een 14-jarig meisje uit de gemeente Vlissingen had bij de politie gemeld dat zij zondagavond was verkracht door een nog onbekende man op een scooter. Zij fietste rond 21.30 uur over het fietspad in de richting van Middelburg.

Ze werd door twee scooterrijders achtervolgd en tegen de grond gewerkt. Vervolgens werd zij verkracht door een van hen terwijl de ander op de uitkijk zou hebben gestaan. Een nog onbekende blonde jongen zou haar hebben geholpen. Thuis aangekomen vertelde zij het verhaal aan haar ouders, waarna de politie werd ingeschakeld.

Zie ook:
-
Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud (28-04-2014) 
- Meisje verkracht in Oost-Souburg (27-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lukas (1-5-2014 om 16:22)
@Jos je hebt gelijk
Jop (30-4-2014 om 13:41)
Sowieso een roep om aandacht en misschien ook wel om hulp, als het niet echt gebeurd is. Ik hoop dat politie en jeugdinstanties er bovenop blijven zitten, om te onderzoeken wat er dan ECHT aan de hand is. Als het meisje bv naar een thuisland van de ouders op " vakantie" is, let goed op of ze wel weer mee naar huis komt!! Er worden nog steeds meisjes uitgehuwelijkt, of bij de oma en opa achtergelaten omdat ze te verwesterd zijn!
Jos (30-4-2014 om 09:02)
Ik heb gisteren al gezegd dat ik al twijfelde aan het verhaal. Wat een flauwekul dat de politie betrokkene niet kan bereiken omdat ze in het buitenland zou zitten. Iedere snotneus heeft al een gsm vanaf het moment dat ze geboren worden. De ouders zullen toch ook wel een mobiele telefoon hebben? Dit meisje eens flink op haar nummer zetten want als er daadwerkelijk eens een puber van haar leeftijd verkracht wordt, dan bestaat de kans dat men dat ook niet meer gelooft. Daarnaast een flinke boete en laten opdraaien voor gemaakte recherchekosten.
C de vliet (30-4-2014 om 09:02)
Geloof en hoop nog steeds dat ik gelijk krijg! En niet voormezelf maar voor dit meisje C de vliet (28-4-2014 om 16:19 uur) Ik hoop dat ik gelijk krijg en dat dit meisje dit heeft verzonnen! Gebeurt laatste tijd erg veel als roep om aandacht, door deze leeftijdscategorie. Als het wel zo is wens ik haar heeeel veel sterkte en dat de daders snel gepakt worden en keihard gestraft zullen worden! Laten we rustig afwachten.
Zeeuw (29-4-2014 om 21:26)
De politie heeft aanwijzingen..jajaja..Misschien is het beter dat de politie eerst het volledige onderzoek afrond voordat ze dit naar buiten brengen. Stel dat deze aanwijzingen niet kloppen dan wordt je als burger dus wel ff weggezet in de media. Lekker professioneel allemaal bij de politie Zeeland. Kijk naar die actie van die wijkagent om een foto op twitter te zetten van een reddingsactie na poging tot zelfmoord. Hoeven deze mensen hun verstand niet te gebruiken????
Antoine Berben (29-4-2014 om 21:16)
Precies zoals ik al eerder dacht. Een wild verhaal om kennelijk iets te verdoezelen. Hopelijk wordt de rekening voor de politiekosten nog voldaan.
Cookie-instellingen beheren