Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond in woning Middelburg

Toegevoegd: 01-05-2014, 13.41 uur
Ter plekke is een verdachte aangehouden. Ter plekke is een verdachte aangehouden.
Ter plekke is een verdachte aangehouden.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning in de Middelburgse wijk Dauwendaele is donderdag rond het middaguur iemand gewond geraakt bij een mishandeling.

Het incident speelde zich af in een flatwoning aan de Buitenhovelaan. Het slachtoffer zou tijdens een ruzie door de ruit van een voordeur zijn gevallen. De vrouw liep een flinke wond op en moest door een ambulanceteam naar het ziekenhuis worden gebracht.

De vriend van de vrouw is door de politie in de boeien geslagen en in een politieauto afgevoerd. Hierna heeft de politie de woning doorzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@leuke wijk dwd (2-5-2014 om 11:23)
Zulke dingen gebeuren niet alleen in dwd maar in heel Middelburg wel. Mensen hebben gewoon geen respect meer voor elkaar en lossen dingen tegenwoordig anders op. Dit heeft niets met de wijk dwd te maken.
Leuke wijk DWD (1-5-2014 om 21:35)
Het gaat lekker in de wijk DWD Wijkinterventieteam tja wat hebben die nu eigenlijk structureel gedaan helemaal nada noppes niks.. Een beetje geblabla en dat was het. Woongoed moet eens beter gaan kijken wie wat waar worden gehuisvest. Wijk gaat verdomd snel 8er uit helaas.
Cookie-instellingen beheren