Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 119 km

Vrouw wordt spookrijdster door navigatie

Toegevoegd: 03-05-2014, 14.22 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Donderdagmorgen heeft de politie het rijbewijs ingenomen van een 24-jarige inwoonster van Steenbergen. De vrouw reed tientallen kilometers lang met haar auto tegen het verkeer in op de A58.

Rond 04.30 uur kreeg de Verkeersinformatiedienst meerdere meldingen binnen van een spookrijder op de rijksweg. Een auto reed tegengesteld uit de richting Bergen op Zoom in de richting van Zeeland. Daardoor ontstond bijna een frontale aanrijding. Ook reed de vrouw onverstoorbaar en met een snelheid van ongeveer 100 kilometer per uur door. Ook toen zij langs de voorzijde werd benaderd door een politieauto met optische blauwe signalen en het "Stop politie" teken.

De agent achter het stuur moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Aan Eindje de Rondte in Kruiningen lukte het om de automobiliste aan te houden. Zij is naar het bureau gebracht en verhoord. Tegen haar is proces verbaal opgemaakt. Zij verklaarde dat zij door wegwerkzaamheden de weg kwijt was en dat haar navigatiesysteem haar de verkeerde weg op had gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (5-5-2014 om 11:44)
was het de Belgische variant van tom tom de stom stom?
Bertus (4-5-2014 om 19:01)
Dat tommie well eens een foute afslag aan geeft, dat kan. Maar dat je zelf totaal niet kijkt, politie met toeters en bellen niet ziet, zelf niet in de gaten hebt dat je aan het spookrijden bent... ben je aan het slaaprijden of ben je toch echt onder invloed van... terecht dat ze haar rijbewijs heeft moeten inleveren. gelukkig geen ongeval gebeurd.
Remmelt (4-5-2014 om 13:35)
Had bij nederlands op school vast problemen met D en T, blind vertrouwen op Tom Tom is Dom Dom.
QH (4-5-2014 om 11:52)
Ik reed daar ook dagelijks om 04:30. En je hebt daar meerdere mogelijkheden om te draaien. Benzinepomp, vluchtstroken enz. Of je bent dom dat je het niet begrijpt. Of je bent suïcidaal. Ik heb nooit met Tom Tom truus gereden. Achterlijke dingen
@vlissinger (4-5-2014 om 11:35)
@vlissinger ; iets te hard met je kop door de deur geslagen? eerste regel staat al dat haar rijbewijs ingevorderd is. Die heeft ze dus niet meer zoals jij suggereert.
piet minderhoud (4-5-2014 om 10:22)
@bertju lekker belangrijk, deze vrouw moet voor eeuwig en altijd het rijbewijs afgepakt worden en van jou dan ook maar gelijk want je klinkt alsof het jou ook kan overkomen. Wat een debielen!
Cookie-instellingen beheren