Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Nacontrole brandje in pand Vlissingen

Toegevoegd: 03-05-2014, 20.53 uur
Tijdens de nacontrole kwam nog wat rook vrij.
Tijdens de nacontrole kwam nog wat rook vrij.
© Foto: Ricardo Kievit / 112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is de brandweer aan het einde van de middag uitgerukt voor een nacontrole in een pand aan de Geraniumlaan.

Toen de brandweer iets voor 17.00 uur arriveerde bleek er nog sprake van rookontwikkeling. Het pand hoefde alleen nog geventileerd te worden. Daarna kon de brandweer terug naar de post.

Wat er vlam heeft gevat is nog onduidelijk. Over de oorzaak van het brandje is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renze van Zanen (5-5-2014 om 15:17)
Dit gebouw gewoon tegen de vlakte gooien!!! Het staat er al 2 jaar te verpauperen en te verworden tot een bouwval. Als er verder géén bestemming meer voor dit stuk grond gevonden kan worden maak er dan gewoon een leuk plantsoen van met bankjes, bloementuintjes etc.
jos (4-5-2014 om 07:15)
Vraag me af wat de gemeente van plan is met die lege schoolgebouw. Dit was natuurlijk al jaren eerder te verwachten dat er een keertje de fik in werd gestoken.Tijd dat er eens stappen worden ondernomen en de boel tegen de vlakte gaat voor er weer een allochtone organisatie het weer claimt voor duistere praktijken!
buurtbewoner (4-5-2014 om 00:10)
daar kon je op wachten deze school zou af gebroken worden heel de buurt houd zijn hart vast er is al zo vaak gebeld dat de jeugd er bezig is met ramen ingooien brandsteken dak bedekking slopen enz enz dus gemeente breek het af en geen vage beloftes er word aan gewerkt geen woorden maar daden gemeenten vlissingen
Cookie-instellingen beheren