Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vast voor mishandelen vriendin

Toegevoegd: 04-05-2014, 21.05 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Aan de Koepoort in Goes is zondagmorgen een 43-jarige inwoner van Goes aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling van zijn vriendin.

Rond 03.00 uur was een man getuige van het feit dat een man een vrouw mishandelde en dat de vrouw hierdoor letsel opliep. Agenten gingen op de melding af en stelden een onderzoek in. Ambulancepersoneel vond het noodzakelijk dat de vrouw zich in het ziekenhuis zou laten behandelen. Op dat moment verscheen ook de Goesenaar weer op het toneel. Op aanwijzen van de getuige werd hij gearresteerd. Hij is in Torentijd ingesloten in een politiecel.

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling en verzoekt mensen die iets hebben gezien contact op te nemen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-5-2014 om 18:37)
Wat een zwak persoon om je mindere te mishandelen als vrouw persoon voor mij mag hij de rest van zijn leven het zwaarste werk dat er is uit voeren en dan zeven dagen in de week.
Lubald Tross (5-5-2014 om 15:39)
Wat een laffe daad laat hem iemand van zijn eigen geslacht proberen te mishandelen. Vrouwen hoor je lief te hebben en niet te slaan of te mishandelen. Dikke schadevergoeding laten betalen aan deze vrouw plus een straf.
jop (5-5-2014 om 14:59)
Eindelijk eens een getuige met lef!
CRB (5-5-2014 om 13:23)
Ik ben voor het brandmerken van mannen met losse handjes. Zo dat vrouwen die volgen er niet intrappen! Groot merk....op je voorhoofd! misselijke lui!
kees (5-5-2014 om 13:03)
Ik hoop dat deze man zwaar gestraft word en dat hij een gebiedsverbod krijgt opgelegd wat inhoud dat zij ook per direct uit elkaar worden gehouden. Hij heeft zijn rechten verspeeld om met haar samen te wonen.
Cerebrus (5-5-2014 om 08:35)
Foei! Dat wordt zeker wel een taakstraf.
Cookie-instellingen beheren