Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 50 km

Zoon vernielt auto's vader

Toegevoegd: 07-05-2014, 11.09 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - De politie heeft dinsdag omstreeks 17.00 uur een 24-jarige man uit Oostburg aangehouden op de verdenking van vernieling van ruiten van twee personenauto's. het gaat om de privé auto van zijn vader en de auto van diens werkgever.

Zijn vader en moeder hadden gezien dat hun zoon met een steen de ruit van de bedrijfsauto in sloeg. Kort daarvoor was ook al een ruit van de privé auto ingeslagen. De vader heeft aangifte gedaan en een klacht ingediend tegen zijn zoon. Tijdens het opnemen van de aangifte liep de verdachte voorbij het ouderlijk huis waarna hij is aangehouden. Hij werd overgebracht naar Torentijd.

Inmiddels is ook een getuige gehoord die verklaarde gezien te hebben dat de verdachte een flesje in de richting van de voorzijde van de ouderlijke woning had gegooid. Hij is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (13-5-2014 om 08:18)
Wat een domme praat Job, waar werk jij voor. Mijn zoon is ook niet onbemiddeld de deur uit gegaan, heb ik ook voor gewerkt en voor me eigen, moet ik dan zijn kinderen ook nog even onderhouden. mag je na een leven werken dan toch zelf weten hoe je je geld op maakt.
HollandFail (9-5-2014 om 09:23)
Tja, den Haag blijft de verschillen tussen de generaties vergroten, de toekomst van de een wordt opgeofferd voor de oude lullen zakken vullen generatie. Als ik jong was pikte ik het ook niet.
kees (7-5-2014 om 17:06)
Die komt er de eerste jaren niet meer in. misschien wil zen pa hem zelfs nooit meer zien goed gedaan joh. Hij is sowie so boven de 18 jaar en dus volwassen anders zat ie niet in torentijd
arme jongen, arme vader (7-5-2014 om 15:22)
Ik verbaas me over de reactie's hieronder; die jongen is duidelijk in de war. Heb liever medelijden met hem en z'n ouders en loop niet van die onzin uit te kramen. Als je zo'n eng beeld van de werkelijkheid hebt is mischien een specifieke therapie iets voor u?
Anna (7-5-2014 om 15:18)
Mannen, wat een vooroordelen. Eraan gedacht dat de zoon misschien verslaafd is? Dat de ouders in een lastige situatie zitten en even niet anders kunnen? Sterkte aan de ouders.
Cora (7-5-2014 om 14:37)
@Job: ik vind dit een beetje kort door de bocht. Natuurlijk help je je kind als het nodig is maar overal zit een grens aan. De jeugd van tegenwoordig denkt er heel makkelijk over...
Cookie-instellingen beheren