Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Drie aanhoudingen na vechtpartij

Toegevoegd: 10-05-2014, 12.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Na een vechtpartij op een parkeerterrein aan de Zeelandlaan in Terneuzen zijn zaterdag door de politie drie mannen aangehouden. Een 25-jarige man uit Terneuzen raakte gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Alle verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Rond 04.45 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan de Zeelandlaan. De verdachten werden echter niet aangetroffen. Op aanwijzen van een beveiliger kon er op de Mr. F.J. Haarmanweg een 36-jarige Belg en een 23-jarige man uit Terneuzen worden aanhouden.

Een halfuur na het incident hield de politie in het ziekenhuis De Honte aan de Wielingenlaan een 24-jarige Belg aan. De man was een vriend van het slachtoffer, die voor behandeling in het ziekenhuis was. De verdachte sloeg dreigende taal uit en gedroeg zich vervelend. Daarop is hij door agenten gearresteerd.

Alle verdachten zijn naar het bureau gebracht voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ ad (12-5-2014 om 17:26)
Beste a.d Zolang je geen verdere informatie heb . Begin dan geen onzin te gooie Er was een groot feest des betreffende vrijdag op zaterdag nacht in de skihal Vandaar dat de parkeer plaats vol stond met feestgangers . Met je dealen :s
AD. (10-5-2014 om 15:26)
Hier sta ik niet van te kijken want er gaan allang geruchten dat er daar gedeald word. Dat zal ook wel zo zijn want wat moet je daar s,nachts op dat parkeerterrein doen?
Cookie-instellingen beheren