Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
124 files van totaal 471 km

Boetes bij transportcontrole Sloegebied

Toegevoegd: 10-05-2014, 13.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - De politie, douane, belastingdienst, RDW en marechaussee hebben afgelopen donderdag een transportcontrole gehouden in het Sloegebied.

Aan de Duitslandweg werden 24 voertuigen gecontroleerd. Daarbij zijn 16 bekeuringen uitgeschreven en is voor € 2.095,- aan openstaande boetes geïnd. De politie bekeurde onder andere voor het overtreden van de arbeidstijdenwet en het onverzekerd rijden.

Verder werden er bekeuringen uitgeschreven voor een te hoge lading, een losse lading, het niet afdekken van de lading en overbelading. Door de belastingdienst zijn er twee voertuigen in beslag genomen en is er voor € 600,- aan boetes geïnd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (10-5-2014 om 18:49)
Voor mij is bij zulke controles onbegrijpelijk dat er personen zijn waarvan de boetes open staan contant afgerekend kan worden het is in deze tijd niet meer verantwoord om grote geld bedragen bij je te dragen maar de controles op deze manier voldoet het uitstekend
Cookie-instellingen beheren