Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Auto in de sloot op afrit A58

Toegevoegd: 11-05-2014, 16.54 uur
Het ongeval op de afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland.
Het ongeval op de afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een eenzijdig ongeval op de afrit van de A58 naar de N57 ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland is zondagmiddag een auto van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen.

De hulpdiensten werden even voor 15.00 uur met spoed opgeroepen omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling. Eenmaal ter plaatse bleek alles mee te vallen.

De bestuurster van de auto is nagekeken in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christian (12-5-2014 om 17:56)
Op dat stuk geldt een adviessnelheid van 60 KM per uur, velen rijden daar te hard, heb een vermoeden dat dit weer een zelfde verhaal is in combinatie met harde wind.
Ard (11-5-2014 om 17:52)
@ Arnemuiden: Glad wegdek zou kunnen denk eerder dat het te hard ging en dat ze niet goed meer kon corrigeren... Een stuurfout is zo gemaakt hoor.. Gelukkig mankeert ze niks...
arnemuiden (11-5-2014 om 17:26)
Hoe krijg je het voor elkaar en dit is niet de 1e heb Kuzee al vaker daar een auto uit de sloot/berm zien halen slecht profiel? glad wegdek?
Cookie-instellingen beheren