Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 259 km

Muziekapparatuur buit bij ramkraak

Toegevoegd: 12-05-2014, 09.42 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Bij de ramkraak die vanmorgen vroeg werd gepleegd op een electronicawinkel in Goes zijn enkele dozen met muziekapparatuur buitgemaakt.

De inbraak werd even na 05.00 uur ontdekt. De brandweer werd in eerste instantie gealarmeerd voor een brandmelding bij het bedrijf. De rook in het pand werd veroorzaakt door het beveiligingssysteem. Al snel werd duidelijk dat met behulp van een voertuig een ruit van het pand werd vernield om vervolgens het pand binnen te dringen. De dader(s) zijn er vandoor gegaan met enkele dozen met muziekapparatuur. De eigenaar deed aangifte van de diefstal.

Een medewerker van de afdeling forensische opsporing heeft naar sporen gezocht. Bij de ramkraak is vermoedelijk een witte bestelauto betrokken. Deze auto is tussen 03.30 en 05.15 uur onder verdachte omstandigheden in de buurt van de Olympiastraat gezien.  De politie verzoekt mensen iets hebben gezien of informatie hebbben contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan dit op 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (13-5-2014 om 09:32)
@ Wim, Het is een bedrijven terrein, daar slaapt als het goed is niemand. ;-) Ik denk dat we wat betreft beveiliging best nog veel van het buitenland kunnen en mogen leren. Wil je in de nacht het bedrijven terrein op, prima, alleen middels registratie, of iets dergelijks. Zolang een bedrijven terrein geen doorgaande route van A naar B is, is dit best te realiseren. Vriendelijk is het niet, maar het zal zeker helpen. Daarnaast is bewaking alleen niet voldoende, een paar betonnen bloembakken of palen voor de gevel/raam helpt al heel veel en kost een stuk minder. Als ondernemers onderling de handen ineen slaan en iets realiseren. De schuld afgeven aan beveiliging en politie is vaak heel erg makkelijk.
Prul (13-5-2014 om 00:48)
@ Wim inbraak heeft plaatsgevonden op een industrieterrein dus wakker worden??? En armer worden cq zijn is nog steeds geen reden om dan maar het pad van de misdaad te gaan bewandelen. Ook deze mensen moeten hard werken voor hun centjes, en hebben wel wat beters te doen als schadeherstellen.
Rob (12-5-2014 om 21:35)
Beste Wim, ten eerste is het op een industrieterrein en ten tweede heeft dit niks met arm en rijk te maken in mijn ogen. Mijn motto is nog altijd ga werken als je iets wilt kopen en blijf met je fikken van een andermans spullen af.
wim (12-5-2014 om 18:31)
Hoe bestaat het een raamkraak met zo veel glas schade moet toch gehoord worden maar zo je leest sommige mensen slapen en zijn niet wakker te schudden terwijl op dat moment in onze gemeente,s de armer armer worden en de rijke rijker worden maar de inbraken blijven bestaan laten we hopen dat ze snel gepakt worden
Cookie-instellingen beheren