Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs kwijt na forse overtreding

Toegevoegd: 13-05-2014, 09.39 uur
Door: Rolf de Feijter

RITTHEM - Een 21-jarige automobilist uit Middelburg is zijn rijbewijs voorlopig kwijt. Maandagavond werd hij betrapt op een forse snelheidsovertreding.

Een verkeersagent zag de Middelburger rond 22.00 uur met hoge snelheid rijden in zijn auto over de Sloeweg in Ritthem. Hij reed met een (gecorrigeerde) snelheid van 152 kilometer per uur terwijl de maximum snelheid 100 kilometer per uur bedraagt.

Het rijbewijs van de man werd door de agent ingevorderd. Het document wordt samen met het proces verbaal opgestuurd naar het openbaar ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
valt wel mee (16-5-2014 om 22:19)
tsja, natuurlijk niet goed te praten, maar daar is dat om die tijd nou niet echt gevaarlijk lijkt me... Je tikt daar gemakkelijk de 200 aan. Ik wens deze man sterkte toe, echt rot voor hem.
mielek (16-5-2014 om 14:59)
de boete en straf zijn absoluut terecht. wat ga je tegen de nabestaanden zeggen van een eventueel slachtoffer als het wel misgaat? ach het waren maar een paar kilometer te hard? dit gedrag kan gewoon echt niet. wat nou als iedereen zo gaat rijden. deze snelheden horen op een circuit en niet op de snelweg. al vind ik ook dat er meer op de veiligheid in bebouwde kom gelet moet worden.
Vincent (15-5-2014 om 16:23)
Kan daar makkelijk om die tijd, op de A58 zou het meer gevaar opleveren. Wanneer gaan ze nu eens echte boeven vangen...
Matthijs (14-5-2014 om 13:15)
"en de straffen te laag" Wat een onzin. In dit land wordt je harder gestraft voor een overtreding dan voor een misdrijf. Als je überhaupt al gestraft wordt voor een misdrijf, want ze hebben het te druk met overtredingen... Laat ze maar eens controleren waar de veiligheid ECHT in het geding is. Binnen de bebouwde kom. Bij winkelcentra en scholen. Maar dan lopen ze al snel tegen een groot probleem aan. Controleren op veiligheid is NIET rendabel binnen de kom en dus NIET belangrijk. De miljarden voor banken en Brussel moet ergens vandaan komen, dus gaan ze controleren op locaties waar de veiligheid niet in het geding is en waar het makkelijk cashen is.
mozes (13-5-2014 om 22:50)
@wateengezeur, ja en en ook daar kun je tegen en boom,viaduct ofzo aan knallen, maar dat zal ook wel een onzin opmerking zijn. regels zijn regels, en de straffen te laag.
wateengezeur (13-5-2014 om 20:44)
Wat kunnen mensen zeiken zeg. Weet niet of jullie zelf wel eens harder als 30km/h gereden hebben?! En157km is ook niet zo heel hard op de snelweg rijd je er ookal 130. En ook deze weg is 2 baans en rond 22:00 rijd er zo goed als niets. De bestuurder zal dit ook niet doen in de bebouwde kom of in een bweg. En mensen gaan gelijk uit dat je iemand kapot rijd..(mozes zie nogmaals deze weg is 2 baans) en is lang genoeg om andere auto"s in de verte te zien aankomen! Kunnen mensen zich niet beter bezig houden met betere dingen dan zo triest te reageren. Deze jongen krijgt zijn straf en leert hier vast van! reageer op de berichten van diefstal van auto's en brommers zoals er vandaag genoeg bij staan dat is triest om spullen van een ander te jatten!
Cookie-instellingen beheren