Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man tankt zonder te betalen in Tholen

Toegevoegd: 14-05-2014, 16.24 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - Een 33-jarige man uit Tholen heeft bij een benzinepomp aan de Voltstraat getankt zonder te betalen. De verdachte probeerde de politie nog om de tuin te leiden door zijn kentekenplaten om te wisselen maar dat mocht niet baten. De man is aan de Kuipersdreef aangehouden.

Woensdagmiddag rond 14.30 uur kreeg de politie de melding dat een man er bij een benzinepomp vandoor was gegaan zonder te betalen. De pomphouder is achter de man aangereden en belde de politie. Op de Kuipersdreef wisten ze de man aan te houden. 

De man bleek zijn kentekenplaten te hebben omgewisseld voor valse exemplaren. Hij is ingesloten en de kentekenplaten zijn in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (14-5-2014 om 21:58)
Prachtig van de pomphouder had ik ook gedaan,auto in beslag nemen word ook wel gedaan gelijk verbeurd laten verklaren dat zal degene leren. Auto rijden houd ook betalen voor brandstof.
Cookie-instellingen beheren