Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drietal opgepakt op verboden terrein

Toegevoegd: 15-05-2014, 09.52 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag drie personen aangehouden op een afgesloten terrein van een supermarkt op de Van Doornestraat in Goes.

Een beveiligingsmedewerker zag rond 0.10 uur dat het drietal zich verdacht gedroeg aan de achterzijde van de supermarkt en waarschuwde de politie. Agenten hielden de personen aan omdat zij zich op verboden terrein bevonden. Zij verklaarden dat ze honger hadden en eten zochten.

Na het verhoor mochten ze naar huis met een bekeuring. Het ging om een 33-jarige man uit Yerseke, een 20-jarige vrouw en een 36-jarige man uit Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuwse showride (16-5-2014 om 12:31)
@pa U kreeg wel hulp. U kreeg tips, hele simpele die je zelf ook al wist / had moeten kennen. Of had u verwacht dat we geld op uw rekening zouden gaan storten? ;). Of je bent natuurlijk gewoon een sarcastisch figuur :)
pa (15-5-2014 om 19:12)
Geen hulp dus van mn medeburgers duidelijk:)
Fransje (15-5-2014 om 12:50)
@Pa, Niemand in NL hoeft honger te lijden, misschien verstandig om eens te kijken naar je uitgifte patroon. U heeft blijkbaar wel een internet abonnement. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden voor de voedselbank en zelfs het leger des heils. Diefstal en of agressie is geen excuus en al helemaal geen voorbeeld voor je kinderen.
believe (15-5-2014 om 12:28)
@pa: ga langs het Leger des Heils! Daar heb je geen intake voor nodig en ze laten je niet in de kou staan.
pa (15-5-2014 om 10:21)
Wij hebben ook honger denk niet dat het leuk is je kids met honger naar school te moeten sturen. Maar wij zijn parasieten en die mag en moet je niet helpen. Maar ook ik denk er aan om wat te doen mn kids hebben honger........ En ik wil geen kort lontje worden........ HELP!!!
Cookie-instellingen beheren