Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 32 km

KNMI waarschuwt voor 'gevaarlijk weer'

Toegevoegd: 20-05-2014, 08.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) waarschuwt voor gevaarlijk weer. Er is waarschuwingscode geel afgegeven.

Vanaf het einde van de middag trekken buien over het land. Die kunnen ook gepaard gaan met onweer en hagel. Met name in het westen kan het vanavond ook nog eens stevig gaan waaien. Er zijn zware windstoten mogelijk tot circa 80 kilometer per uur.

De waarschuwing loopt to middernacht.

Lees hier het uitgebreide weerbericht en bekijk de buienradar!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (21-5-2014 om 10:42)
Je kan wel denken, beter voor niets gewaarschuwd dan helemaal niet gewaarschuwd. Maar ze hebben het nu zo vaak mis, dat straks bij een serieuze dreiging niemand zich nog iets aantrekt van de waarschuwingen.
wim (21-5-2014 om 07:22)
Door het afgekondigde weer code geel lees je vaak dat het weer onjuist is geweest om dit af te geven altijd veel negatiefs hier over ik vind prima als zoiets in de media komt.
Vlissinger (20-5-2014 om 23:11)
Nou! dat zal wel weer wat worden!!! één hagelsteen en een plofje.
Cry Wolf (20-5-2014 om 18:41)
Het KMNI waarschuwt bij elk buitje zo ongeveer, Ik kijk er al niet eens meer naar, net als velen met mij denkt ik.
wim (20-5-2014 om 17:47)
Groot gelijk Wilfred, storm in een glas water. Beetje water, klapje onweer. Waar hebben we het over.
Terneuzense (20-5-2014 om 15:42)
Een gewaarschuwd mens............. Wilfred ik ben die bui van drie jaar geleden in september in zeeuws vlaanderen nog niet vergeten. Ontstond binnen een half uur en heeft heel veel schade aangericht. Van mij mag het die waarschuwingen, beter 1 keer voor niets dan 1 keer te laat.
Cookie-instellingen beheren