Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 31 km

Grote uitslaande brand schuur Sluis

Toegevoegd: 21-05-2014, 02.43 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - Een grote uitslaande brand heeft vannacht flink wat schade aangericht in een grote boerenschuur in buurtschap Heille bij Sluis.

De brand op het terrein van minicamping Oud Heille brak rond middernacht uit. Direct was duidelijk dat de brand een redelijke omvang had en daarom werd direct middelbrand gegeven. De Zeeuws-Vlaamse brandweer kreeg assistentie van de Belgische collega's uit Maldegem.

In de schuur stonden onder meer landbouwvoertuigen. Ook lag er flink wat hooi opgeslagen. In de schuur waren stellingen aangebracht en allerlei materiaal dat daarop lag vloog in brand. Rond 02.15 uur was de brandweer het vuur meester. Daarna moest nog lange tijd worden nageblust. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren