Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Winkeldief moet nog 18 dagen zitten

Toegevoegd: 22-05-2014, 15.02 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - In een supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes hebben agenten een 45-jarige Goessenaar aangehouden.

De man had enkele goederen ontvreemd. Bij verder onderzoek bleek de verdachte nog 18 dagen gevangenisstraf open te hebben staan.

De man is door de politie meegenomen en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (23-5-2014 om 20:11)
Je krijgt in Torentijd zeker te eten, maar de kwaliteit van het eten is een ander verhaal. Dan eet ik toch liever wat van kwaliteit uit de supermarkt!
dorpsbewoner (22-5-2014 om 22:30)
Deze persoon gaat stelen terwijl hij nog 18 dagen volledig pension tegoed heeft. Voor degene die over honger schrijft: In Torentijd krijgt deze persoon 3 x per dag gratis te eten! Even nadenken voor je wat schrijft snoesje ;-)
Mentor (22-5-2014 om 22:12)
Het kan nog erger .. vergis je niet .......
Goesje Smoesje (22-5-2014 om 19:08)
Het zal de zoveelste wel zijn die door de gemeente aan zijn lot wordt overgelaten. Een mens moet toch eten is het niet ? Maar, er moet bezuinigd worden, waardoor er direct overlast ontstaat. Maar dat is het belijd, overlast en ellende veroorzaken. BTW, de catering op het stadskantoor is lekker en reuze goedkoop,maar natuurlijk niet voor burgertjes. Die mogen enkel van buiten af met rammelende maag toezien hoe een ander lekker en goedkoop zit te bikken, van zijn geld.
wim (22-5-2014 om 18:58)
Als je zover ben als je nog 18 dgn. moet zitten en dan weer in een supermarkt weer gaat stelen dan ben je wel erg gestoord en waar zou die 18 dgn. voor gegeven zijn.
Cookie-instellingen beheren