Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Vermiste man terecht na zoekactie

Toegevoegd: 25-05-2014, 03.38 uur
Door: Rolf de Feijter

BROUWERSHAVEN - In Brouwershaven zijn de hulpdiensten in de nacht van zaterdag op zondag enige tijd aan het zoeken geweest naar een vermiste Duitse man. De man is uiteindelijk aangetroffen.

De man (76) werd sinds middernacht vermist in Jachthaven Den Osse in Brouwershaven. Hij zou van boord van een schip zijn gegaan maar na een uur was de man nog niet terug gekomen. Brandweer, politie en de KNRM zetten een zoekactie op in de haven.

Rond 03.00 uur werd de man door de hulpdiensten aangetroffen op een andere steiger bij een boot. De man zou mogelijk een herseninfarct hebben gehad en was vermoedelijk daardoor de weg kwijtgeraakt. Een ambulance heeft de man overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (25-5-2014 om 16:28)
Fijn dat deze man levend en wel is teruggevonden. Goed gewerkt!
Cookie-instellingen beheren