Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Picknicktafel afgebrand Koudekerke

Toegevoegd: 25-05-2014, 05.46 uur
De picknicktafel ging in vlammen op.
De picknicktafel ging in vlammen op.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - In Koudekerke is vanmorgen vroeg een kunststof picknicktafel in vlammen opgegaan.

De brand bij een parkeerplaats aan de Strandweg werd rond 05.10 uur ontdekt. De brandweer van Koudekerke ging met spoed ter plaatse. Enkele minuten later werd het sein middelbrand gegeven. Ter plaatse bleek een kunststof picknicktafel in brand te staan. De brandweer van Koudekerke had het vuur snel onder controle.

Een gealarmeerde tankautospuit uit Vlissingen kwam niet meer ter plaatse. Vermoedelijk is de picknicktafel in brand gestoken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (25-5-2014 om 22:25)
Mar, gedeeltelijk ben ik het met u eens. Echter wil ik wel opmerken dat het stukje 'wat lopen ze 's nachts nog buiten te doen' nergens op slaat. Tot een paar jaar terug ging ik regelmatig tot vrij laat op stap. Mijn vrienden en ik gingen dan ook vaak rond 4 á 5uur naar huis. Alleen werd er onderweg door ons niets gesloopt of wat dan ook. Vergeet niet dat dit gewoon tuig is, er zijn zat jongelui die netjes naar huis gaan zonder gedonder!
Michelle (25-5-2014 om 22:19)
Kunststof brandt niet van zelf dus laat het vermoedelijke maar achterwege!!
Jan (25-5-2014 om 12:28)
steeds meer idioten, hoop dat ze gepakt worden. dat lukt met een kleine beloning wel want ze moeten er toch zonodig over opscheppen
de Sambal bij (25-5-2014 om 11:59)
Zeker iets te heets gegeten ?
Mar (25-5-2014 om 11:55)
Weer pure vernielzucht, wat lopen ze 's nachts nog buiten te doen? Er is iets helemaal mis met de maatschappij. Vroeger hoorde je ook wel eens wat maar nu.............het loopt de spuigaten uit. Waar is het besef voor de eigendommen van anderen gebleven. Dat kan toch zo niet doorgaan! Straffen, veel hogere straffen en stevige boetes.
pak de zakkenvullers, (25-5-2014 om 08:44)
welke eikel heeft ie die picknick tafel aangestoken...
Cookie-instellingen beheren