Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer autobrand is 33-jarige man

Toegevoegd: 31-05-2014, 13.37 uur
De auto van de man ging volledig in vlammen op.
De auto van de man ging volledig in vlammen op.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - De persoon die vannacht om het leven kwam bij een autobrand in Hoedekenskerke is een 33-jarige man. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De man, afkomstig uit de gemeente Borsele, reed rond 02.20 uur met zijn voertuig tegen een boom op de Waanweg. De hulpdiensten werden aanvankelijk naar de Waardweg gestuurd, maar die locatie bleek onjuist. Toen de brandweer op de Waanweg arriveerde bleek de auto van de man al grotendeels uitgebrand. Het slachtoffer was reeds overleden. Volgens de politie is hij verbrand.

De hulpdiensten hebben nog naar mogelijke andere slachtoffers gezocht, maar er werd niemand aangetroffen. De weg werd ter plekke tot circa 08.30 uur afgesloten vanwege onderzoeks- en bergingswerkzaamheden.

Zie ook:
- Dode bij autobrand Hoedekenskerke (31-05-2014)

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (1-6-2014 om 11:08)
@françois: je moet ook realistisch blijven. Als je naar de foto's kijkt in het vorige artikel dan kun je zelf wel redeneren wat er is gebeurt.De foto met bordje 0,1 en 2 erop spreekt boekdelen.
Ik (31-5-2014 om 22:04)
@fransoos: het kwam niet in mij op tot nu.
t is wat (31-5-2014 om 21:38)
Vreselijk om zo aan je einde te komen. Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden..
François (31-5-2014 om 18:32)
Sterkte aan alle nabestaanden. Gelieve geen vooroordelen over drank en rijstijl,
Cookie-instellingen beheren