Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Man uit Clinge overlijdt na zaagongeluk

Toegevoegd: 01-06-2014, 15.59 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - Een 73-jarige man uit Clinge is zondag overleden nadat hij ernstig gewond was geraakt bij een zaagongeluk. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het ongeluk vond rond 11.30 uur plaats bij een woning aan de Molenstraat. De man was achter zijn huis bezig om houten fruitkistjes op een zaagtafel in stukken te zagen. In de kistjes zaten metalen delen die als versteviging dienden.

Vermoedelijk is een metaaldeel in de cirkelzaag gehaakt en er met kracht uitgeslagen, waarna het diep in de borst van het slachtoffer terecht is gekomen. Traumateams uit Rotterdam en België werden opgeroepen om te helpen. Beide teams zijn niet meer ter plekke gekomen.

De Belgische helikopter is nog wel overgevlogen maar het slachtoffer was toen al per ambulance naar het Universiteits Ziekenhuis in Gent gebracht. Volgens de politie is de man echter al snel aan zijn verwondingen bezweken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anna (8-6-2014 om 00:21)
verschrikkelijk deze man was altijdt bezeg heel veel sterkte aan de fam en na bestaande
freddy (3-6-2014 om 19:27)
Wat een afschuwlijk ongeluk, hij is nog met mij naar Noorwegen geweest in 1998 om lekker te vissen, hij was altijd bezig, ik wens de nabestaande heel veel sterkte toe
achter de kar (2-6-2014 om 19:45)
stond die dan aan de verkeerde kant van zijn zaagtafel ? reden temeer om die gevaarlijke cirkelzagen alleen te gebruiken waar ze voor bedoeld zijn. en op een juiste veilige manier.
nina (2-6-2014 om 11:23)
Wat een afschuwlijk ongeluk, ik wens de nabestaande heel veel kracht toe de komende tijd
it's me (2-6-2014 om 10:00)
Heel erg dit. Jammer dat een man die zo ijverig is, zo aan zijn einde moet komen. Sterkte aan alle betrokkenen.
Monique (1-6-2014 om 17:01)
Tjee wat triest zeg.... ongelooflijk... voor de nabestaanden heel veel sterkte.....
Cookie-instellingen beheren