Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 125 km

Mannen opgepakt bij inval kwekerij

Toegevoegd: 03-06-2014, 11.26 uur
Door: Rolf de Feijter

SAS VAN GENT - De politie heeft maandag 10.35 uur een hennepkwekerij aan 't Hoge Sas opgerold. Daarbij zijn vijf mannen gearresteerd en werden 637 hennepplanten geruimd.

In de woning waren vier ruimten ingericht als hennepkwekerij. In totaal zijn 637 planten aangetroffen. De planten en alle apparatuur zijn vernietigd. Toen agenten het pand binnenvielen troffen ze vijf mannen aan. Het gaat hierbij om een 27-jarige man uit Axel, twee mannen van 25 en 48 jaar uit Terneuzen en twee mannen van 28 en 48 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland.

De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (3-6-2014 om 22:27)
Wat een gezeik van de zogenaamde eerlijke mensen, de economie draait op dit geld!! Kijk maar naar checkpoint dat is gesloten en er is nog maar 1 tiende van de toeristen in terneuzen, iedereen verdiende er aan maar je moet wel eerlijk blijven en het afkeuren. De diefstallen worden steeds erger maar de anonieme klikkers die jaloers zijn die gaan maar door. Ik heb zelf niets met hennep of iets dergelijks te maken voor iemand daarover gaat huilen, maar ik ben wel realistisch genoeg om te zien hoe de economie werkt.
joop (3-6-2014 om 15:15)
Wederom mis ik de foto´s van die gasten. Haal ze uit de anonimiteit! of blijven we ze lekker pamperen?
Henk de Vries (3-6-2014 om 13:42)
Maar ondertussen is de coffeeshop open. Wat een waardeloos dubbel wanbeleid.
marleen (3-6-2014 om 12:27)
50 uur werk straf de rechtspraak is toch lachertje in nl dus das normaal he lopen zo weer buiten kunne ze opnieuw beginnen hoor jongers succes goede advocaat en je bent er zo weer uit
Rick (3-6-2014 om 11:56)
Dweilen met de kraan open! Rattennesten ontstaan toch opnieuw op andere plaatsen......
Cookie-instellingen beheren