Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Inbrekers opgepakt in Sluiskil

Toegevoegd: 04-06-2014, 10.39 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUISKIL - Een man en een vrouw zijn woensdagmorgen aangehouden terwijl ze aan het inbreken waren in een woning aan de Gildestraat in Sluiskil.

Rond 03.00 uur zag een alerte getuige dat twee mensen waarschijnlijk aan het inbreken waren. De man zag een ladder tegen de woning staan en zag een persoon door een geopend raam naar binnengaan. Hij belde onmiddellijk 112.

Enkele politieauto's gingen snel naar de aangegeven plek. Agenten zagen aan de achterzijde dat twee mensen in de woning waren. De man en de vrouw werden gesommeerd om via de ladder naar buiten te komen. Hierop werden ze aangehouden. Het gaat om een 46-jarige man en 40-jarige vrouw uit IJzendijke.

De twee zijn bekenden van de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. (5-6-2014 om 12:38)
Dat is waar Piet.Heb ook geen commentaar, maar het is nogal een vreemd tijdstip voor doordeweeks. Heb overlaatst zelf ook de politie al eens gebeld omdat ik een verdacht persoon zag lopen, maar dat was op zaterdagnacht om half 2. Deze man hebben ze echter niet kunnen vinden.
piet (4-6-2014 om 20:20)
@D: waarom commentaar op iemand die om 3 uur 's nachts buiten loopt? Misschien kwam hij wel van zijn werk... En het is iemand met het hart op de juiste plek, want hij belt tenminste 112 wanneer hij een verdachte situatie ziet!! Er zouden meer van deze mensen moeten zijn!
mar (4-6-2014 om 16:09)
Die hadden al meer op hun kerfstok dus...............nou nog een paar andere inbraken bekennen en ze staan zo weer op straat. Nog beter in de gaten houden die 2 of met hun foto op FB
Joke (4-6-2014 om 15:21)
Goed gedaan, getuige!
Rob van der Bijl (4-6-2014 om 13:52)
. De twee zijn bekenden van de politie.. Hahahahahah
D (4-6-2014 om 13:46)
Goed opgelet van de getuige! Beetje raar tijdstip om buiten te lopen, maar anders hadden ze misschien wel onopgemerkt kunnen inbreken.
Cookie-instellingen beheren