Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 294 km

Alarm voor vermiste zwemmer Vlissingen

Toegevoegd: 04-06-2014, 21.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Voor de kust van Vlissingen hebben strandwacht en KNRM woensdagavond gezocht naar een vermiste zwemmer.

De reddingactie werd rond 20.00 uur op touw gezet na een melding van een zwemmer in nood ter hoogte van de Boulevard Evertsen. De KNRM rukte uit met reddingsboten uit Breskens en Westkapelle.

De zwemmer kon zelf uit het water komen en was zich van geen kwaad bewust. De man is geadviseerd om onder deze weersomstandigheden niet alleen te gaan zwemmer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
flip (5-6-2014 om 18:21)
Loes, Nederlands is niet uw sterkste punt? al, Getriande, een Amatuer!!!
Bob (4-6-2014 om 23:11)
Wellicht ook nog even een gesprekje aangaan met de melder ? Blijkbaar was er weinig aan de hand of wilde de melder aandacht voor het raadsvoorstel dat morgen behandeld wordt waarin voorgesteld wordt het zwemmen voor het badstrand sterk te beperken ? Feitelijk is straks alleen nog veredeld pootjebaden toegestaan als het aan de gemeente Vlissingen ligt.
loes (4-6-2014 om 22:15)
de bewoners zitten continu met de verrekijkers te loeren, ik woon er zelf ook, maar al ik buiten loop ik verschuild, het is echt erg, dat ze continu lopen loeren, die zwemmer is vast een getriande een amatuer doet zo iets niet
Cookie-instellingen beheren