Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist ISD-maatregel tegen Vlissinger

Toegevoegd: 05-06-2014, 20.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie in Middelburg heeft donderdag geëist dat de 45-jarige Vlissinger E . U. gedurende twee jaar in een inrichting voor veelplegers (de ISD-maatregel) wordt opgesloten.

Op 15 november ontfutselde hij een plaatsgenoot veertig euro af en kort daarvoor pleegde hij in Oost-Souburg twee winkeldiefstallen. U.'s advocaat verzocht de rechtbank om zijn cliënt een straf gelijk aan het voorarrest plus behandeling met als stok achter de deur een voorwaardelijke ISD-maatregel op te leggen.

De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (7-6-2014 om 06:55)
Ik vermoed dat het geen onbekende is van politie deze opgelegde straf vind ik wel goed misschien schrik het andere toch wel af om dit niet te volgen
Fred (6-6-2014 om 07:14)
Dat er straf moet zijn is normaal!Maar ik vind een ISD maatregel niet nuttig,.Ik ken meerdere mensen die die maatregel opgelegd hebben gekregen,maar er niet beter van zijn geworden,leg gewoon de straf op die er voor staat!Ik weet niet of het meer of minder kost,Maar vind het een maatregel van niks.
Jan (5-6-2014 om 23:09)
dat is een kostbare grap, gaat de belastingbetaler meer dan 100.000 euro kosten
Cookie-instellingen beheren