Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Straatrover opgepakt in Goes

Toegevoegd: 10-06-2014, 08.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Maandagmorgen vroeg werd na een worsteling op de Gasthuisstraat in Goes een jongeman van zijn tas beroofd. Kort daarop werd op de 's Heer Elsdorpweg een man aangehouden die de tas bij zich had.

Het incident gebeurde rond 05.00 uur. Een 19-jarige jongeman uit Wolphaarsdijk liep met zijn vriendin over de Gasthuisstraat. Vanuit tegenovergestelde richting zag hij een man naderen. Plotseling kreeg hij van hem een stomp in zijn maag. Nadat eerst een woordenwisseling plaatsvond, wilde de man de vriendin slaan. Hierop ontstond tussen de mannen een worsteling, waarbij ze op de grond vielen. Hierbij werd het slachtoffer aan zijn haar getrokken en liep hij verwondingen aan zijn hoofd op.

Toen het gevecht klaar was, pakte de dader de tas van het slachtoffer en liep weg richting de Oostwal. De vrouw belde onmiddellijk 112 Na de melding bekeek een agent op het politiebureau onmiddellijk de camerabeelden. Het gevecht en de diefstal waren op deze beelden te zien. Hij verspreidde het signalement aan de politie-eenheden. Ook werd ook een politiehond ingezet.

Op de 's Heer Elsdorpweg zag een agent een man lopen, die aan het signalement voldeed. De 38-jarige man uit Goes werd meteen aangehouden. Hij was nog in het bezit van de gestolen tas. De Goesenaar was behoorlijk dronken en is voor verder onderzoek naar het politiebureau overgebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (10-6-2014 om 08:51)
Respect voor de jongeman uit W'dijk! Die tas kon hem blijkbaar gestolen worden maar zijn vriendin heeft hij met zijn lijf verdedigd. Hopelijk heb je er zelf niets aan overgehouden.
HollandFail (10-6-2014 om 08:41)
Ach, laten we alvast medelijden hebben met de dader want hij was dronken.
Cookie-instellingen beheren